Kinderen op OEROL naar de kinderboerderij

Ouders op OEROL tijdens de voorstelling de handen vrij

Wat kunnen de kinderen doen

Pony rijden, konijnen aaien, geiten voeren, kippen voeren, boter maken, graan malen, verkleden, timmeren, kleien, kleuren, touw springen, ballen gooien, spelen in de zandbak , het kookhuis en in de knuffeldierenhoek, lammeren en kalveren de fles geven, jonge geiten, eendenkuikens en kippenkuikens zien, schaken en dammen.


Jan Schroën speelt: DE REEJE

Vorig jaar speelde Jan Schroën tijdens het Oerolfestival 12 korte programma’s op Terschelling met als tItel LOESTER. In 2019 is hij terug, wederom in de sfeervolle stal van het Hooivak in Hoorn. Zijn nieuwe programma heet DE REEJE. (De reden)

Jan Schroën

Het is het verhaal van een Limburgse jongen die opgroeit in een rebels gezin met een zingende moeder. In DE REEJE vertelt Jan hoe hij als kind onder tafel naar haar liedjes luisterde, sentimentele verhalende liedjes waarbij hij soms moest huilen. Op de middelbare school was rock en blues de norm, maar stikum waren Boudewijn de Groot en Jaap Fischer favoriet. Dat wilde hij ook en hij kocht een gitaar.Toen Jan naast zingen vervolgens ook ging schrijven, ontdekte hij dat hij in het Limburgs het best zijn hart kon luchten. Van een taalbarriere is vorig jaar weinig gebleken, mede omdat Jan, waar nodig, Limburgse taalles geeft. Benieuwd naar DE REEJE, kom naar het Hooivak in Hoorn.

zondag t/m dinsdag 16 – 17 – 18 juni donderdag en vrijdag 20 – 21 juni Steeds van 12.30 - 13.15 en van 13.45 tot 14.30 uur.